• Markt/brocante
  • Beurs en salon

 

Antiekbeurs die kwaliteit, charme, traditie en gezelligheid combineert. Meer dan 155 Belgische en buitenlandse antiquairs. 

Een prestigieuze formule

De 135 Belgische en buitenlandse exposanten zullen aanwezig zijn met elegante en gedecoreerde stands op een tentoonstellingsruimte van 9.000 m²

Programma 

Zoveel namen die getuigen van de opkomst van de show door de jaren heen. Expertise en advies hebben hun reputatie opgebouwd: 3 experts blijven ter beschikking van de kopers. Ze kunnen gratis worden geraadpleegd bij het Bureau des Experts, dat zich in de show zelf bevindt.

Antica Namen brengt de grootste Belgische huizen samen en blijft de favoriete beurs voor kunst- en antiekliefhebbers.

Contact

Namur ExpoAvenue Sergent Vrithoff 2,5000Namur
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Van zaterdag 13 tot 21 november 2021.

Weekdagen van 13.00 tot 19.00 uur

Weekends van 11.00 tot 19.00 uur

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden