• Tentoonstelling

Van 10 mei 2022 tot 10 mei 2023 organiseert het Memorial Museum van Bergen een tentoonstelling over de koloniale herinnering van de inwoners van de streek van Bergen. 

Over de tentoonstelling

Om de wortels te begrijpen van de problemen in verband met racisme en kolonialisme die in Bergen en elders worden ervaren, heeft het Mons Memorial Museum de handen ineengeslagen met Pitcho, een jonge Belgische kunstenaar, om een tentoonstelling voor te stellen die gebruik maakt van zijn teksten om het koloniale geheugen te begrijpen.

Een gelegenheid om in de koloniale geschiedenis te duiken via het collectieve geheugen.

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van dinsdag 10 mei 2022 tot woensdag 10 mei 2023

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden