• Tentoonstelling

Van 12 december 2021 tot 6 maart 2022 zal Becraft in Bergen gastheer zijn van de Europese Prijs voor Toegepaste Kunsten, die hedendaagse creaties op het gebied van toegepaste kunsten en ambachtelijk ontwerp beloont.

Een bloemlezing van Europese ontwerpers

  • Deze wedstrijd staat open voor alle ontwerpers op het gebied van toegepaste kunst en kunstnijverheid, die in een Europees land woonachtig zijn.
  • De werken die voor de wedstrijd zijn geselecteerd, bieden een scala van het beste van het Europese design en geven blijk van hoge kwaliteit en technische en esthetische innovatie, in overeenstemming met de problemen en overwegingen van de wereld van vandaag.

2 prijzen voor de winnaars

  • De Prijs van het Ministerie van Cultuur van de Federatie Wallonië-Brussel 
  • De WCC Europa-prijs
  • De prijsuitreiking vindt plaats op 1 december 2021 in de Grote Hal van de site van de voormalige slachthuizen in Bergen 

Een prestigieus evenement dat je niet mag missen! 

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van zondag 12 december 2021 tot zondag 06 maart 2022.

  • Van dinsdag tot en met zondag: van 12.00 tot 18.00 uur
  • Gesloten op 25 december 2021 en 1 januari 2022
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden