• Festival
  • Tentoonstelling

Het Festival biedt een uitgebreid programma gewijd aan het natuurbeeld in het bioscoopcomplex Acinapolis in Jambes en in de Citadel van Namen.

Over het festival

Het Internationaal Natuurfestival Namen (FINN) brengt elk jaar enkele duizenden mensen uit alle lagen van de bevolking samen. Het hoofddoel is het publiek te verbazen met prachtige beelden, maar ook om het publiek bewust te maken van de biodiversiteit hier en elders. 

Elk jaar biedt het een uitzonderlijk programma: de beste beroeps- en amateurfilms, meer dan 30 fototentoonstellingen, gala-avonden, enz. Dit alles om de natuur een ereplaats te geven!

Dompel je onder in de natuur tijdens het Internationaal Natuurfestival van Namen!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van vrijdag 14 tot 23 oktober 2022

Van 10.00 tot 18.00 uur

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden