• Tentoonstelling

Van 4 juni tot 18 september 2022 loopt in het Fotografie Museum in Charleroi de tentoonstelling 'Uit liefhebberij. De grote en kleine geschiedenis van de amateurfotografie', waarin de hoogtepuntenn uit de geschiedenis van de amateurfotografie worden opgesomd. 

Over de tentoonstelling

  • 250 foto's: van de eerste Kodak-foto's, via een rijke collectie autochromes, tot panorama's, kleine familieverhalen die meer anoniem en universeel zijn, onhandige beelden of de vrucht van slordigheid of beelden die de sporen dragen van een sentimentele gehechtheid...
  • Daarnaast is er 1 ruimte gewijd aan een selectie van hedendaagse kunstenaars die amateurfotografie gebruiken in hun creatieve proces.
  • Deze tentoonstelling is tot stand gekomen met de medewerking van La Conserverie en de collectie van Michel F. David (Les Éditions Sur la Banquise). 

Een ongeremd evenement te ontdekken tot 18 september 2022.

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van 04 juni tot 18 september 2022

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden