• Tentoonstelling

In het Kasteel van Waroux loopt van 10 december 2021 tot 29 mei 2022 de expo Picasso.

Ontdek meer dan honderd werken van een van de beroemdste kunstenaars van de 20e eeuw, alsook een reeks foto's uit zijn leven. 

De tentoonstelling is opgebouwd rond verschillende thema's en behandelt achtereenvolgens de beginperiode van de kunstenaar, de Spaanse traditie, het kubisme, de Afrikaanse invloed, het surrealisme, de keramiek, de portretkunst en het engagement van de kunstenaar voor de vrede.

Je kunt er ook andere werken bewonderen van beroemde kunstenaars als Joan Miro, Henri Matisse en Georges Braque, die allemaal met Picasso hebben samengewerkt!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van vrijdag 10 december 2021 tot zondag 29 mei 2022.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden