• Tentoonstelling

Ontdek van 1 april 2022 tot 26 maart 2023 het werk van Joel Sartore, fotograaf bij National Geographic. Een repertoire van de biodiversiteit van de wereld te bewonderen in de abdij van Stavelot.

Over de tentoonstelling

  • Joel Sartore heeft een groot deel van zijn leven gewijd aan het fotograferen van diersoorten (12.000 tot nu toe) om een repertorium van de biodiversiteit in de wereld samen te stellen, dat hij PHOTO ARK noemt. 
  • Deze essentiële getuigenis voor wetenschappers en onderzoekers is ook een pleidooi voor de bescherming van onze biodiversiteit, die absoluut behouden moet blijven. Als een soort uitsterft, wordt ons ecosysteem verstoord.
  • Deze tentoonstelling brengt ons oog in oog met het dier, stelt onze macht ter discussie om het uitsterven van diersoorten te beïnvloeden en onze eigen toestand als mens. Foto's van uitzonderlijke schoonheid!

Beleef geweldige, ontroerende momenten in de abdij van Stavelot!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van vrijdag 01 april 2022 tot zondag 26 maart 2023

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden