• Voorstelling

Geniet van Mystery Forest, een klank- en lichtshow met als thema Halloween in de Adventure Valley in Durbuy. Het park hult zich in zijn meest angstaanjagende vermomming.

Een legende vertelt dat er een geheime stad verborgen ligt onder een berg, die nog niemand ontdekt heeft.... Heb je de moed om naar het park te komen op een moment dat al je nachtmerries werkelijkheid worden?

Een unieke avondshow

Adventure Valley biedt je een concept gebaseerd op 3D-projecties met een aangepaste geluids- en lichtshow in video mapping, het Mystery Forest! 

Na afloop van de activiteiten verandert het park in een magisch dorp met gedimd licht en open haarden, in een magische sfeer.

Praktisch

  • Duur van de show: 30 minuten
  • Op reservering

Zelfs in de kleinste stad ter wereld houden zich vreemde wezens verborgen!

COVID-19 : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Je neemt echter best steeds rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen. Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van 15 oktober tot 06 november 2021.

2 voorstellingen per avond

Duur: 30 minuten
Wanneer: 19.00 en 20.00 uur

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden