• Tentoonstelling

Het Museum voor Hedendaagse Kunst in Eupen (IKOB) stelt een tentoonstelling voor die gewijd is aan Daniel Knorr: Flagship Store. Van 2 maart tot en met 25 april 2021.

Wie is Daniel Knorr?

Deze Roemeense kunstenaar, geboren in 1968, wordt beschouwd als een meester in semantische afleidingen en participatie. Het is moeilijk je niet betrokken te voelen bij zijn werken!

Als bewijs stelde Daniel Knorr in 2018 in Cassel een verontrustende show voor aan de aanwezige kunstliefhebbers: uit de top van een toren kwam een continue rook, die leek op het begin van een brand. Elke ongeruste persoon die de brandweer had gebeld, had toen deelgenomen aan dit kortstondige werk.

Een ander voorbeeld van de creativiteit van de Roemeen: in Athene had hij ooit afval verzameld dat door een enorme pers werd omgevormd tot catalogi, unieke stukken die de kunstenaar verkocht.

Een première in België

Het IKOB - Museum voor Hedendaagse Kunst presenteert de eerste tentoonstelling van Daniel Knorr in België.

De 47 werken die je kunt bewonderen werpen een ondeugende blik op de kunstgeschiedenis, stellen het hedendaagse kunstsysteem in vraag en spelen met de codes van de popcultuur.

Ontdek deze verrassende kunstenaar in Eupen!

Contact

IKOBRotenberg 12,4700Eupen
COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Van 02 maart tot 25 april 2021.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden