• Attracties
  • Rondleiding en ontdekking

Welkom in Tellin, een Ardens dorpje tussen Rochefort en Saint-Hubert. David Demoulin nodigt je uit om zijn kunstsmeedwerk te ontdekken.

Sinds 2008 smeedt hij staal om unieke werken te creëren die aangepast zijn aan de voorkeuren van zijn klanten. Dat kunnen standbeelden, watermolens of versierde poorten zijn.

Bedrijfsbezoek

David onthult je de geheimen van de kunst. Hij ontvangt je in zijn atelier waar hij de aspecten van het beroep ijzersmid toelicht. 

Een levendig en boeiend bezoek over ijzersmeedwerk!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Bezoek aan de infrastructuur

Visites

Individueel - FR - Groep - FR - Enkel met gids

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden