• Tentoonstelling

De editie ARTour 2021 opent van 24 september tot 28 november 2021 je geest voor de artistieke relaties tussen schrijven, geluid, beeldende en digitale kunst.

Deze 13e editie van ARTour heeft als titel het geconjugeerde beeld. De tentoonstelling laat de verbeelding van de toeschouwer spreken door middel van een veelheid aan werken. Een poëtische, geluids- en virtuele ontdekkingstocht wacht op je in de tentoonstelling ARTour. De kunstenaars hebben talrijke educatieve stappen ondernomen om hun wereld beter te begrijpen.

Kom een gevarieerd artistiek universum ontdekken! 

COVID-19 : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Je neemt echter best steeds rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen. Het Covid Safe Ticket is verplicht vanaf 1 november 2021. Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van 24 september tot 28 november 2021.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden