• Tentoonstelling

Van 9 december 2021 tot 6 maart 2022 exposeert Pierre Devreux zijn 'corolles d'hiver' in La Boverie, in het hart van de Vurige Stede.

Over de tentoonstelling

  • Bloemblaadjes zullen in december ons museum bedekken.
  • Bloemen met of zonder doornen.
  • Vuurwerk of bloedvlekken, de bloemkronen zullen er zijn om de ogen van de (liefdes)tuinier in ons te betoveren.

Een poëtische afspraak deze winter in La Boverie.

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van donderdag 09 december 2021 tot zondag 06 maart 2022.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden