• Tentoonstelling

Love Animal Stories belicht de onvoorwaardelijke liefde tussen mensen en hun huisdieren in deze tentoonstelling in het Museum van het Waalse Leven. Te zien tot december 2021.

Door de ogen van vijf internationale fotografen stelt de tentoonstelling de bevoorrechte plaats van het dier in het hart van onze huizen in vraag en onthult zij een fusioneel dagelijks leven. Vandaag overspoelt deze onbedwingbare gehechtheid de sociale netwerken en overspoelen foto's van huisdieren onze profielen alsof het onze spiegelbeeld is.

In de praktijk

  • Toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
  • Rondleiding of groepen op reservering
  • Online reservering verplicht
     

Bovendien kan je tijdens de rondleiding door het museum ook de tentoonstelling 'Animal pictures' ontdekken.

Meer dan een tentoonstelling, is LOVE een echte emotionele ervaring... Een spiegel van onze dierenverhalen.

COVID-19 : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Je neemt echter best steeds rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen. Het Covid Safe Ticket is verplicht vanaf 1 november 2021. Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van 02 mei tot 31 december 2021.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden