• Tentoonstelling

Het MAC's presenteert een tentoonstelling van de Belgische kunstenaar Léon Wuidar van 26 september 2021 tot 30 januari 2022. 
 
Léon Wuidar is een kunstenaar uit Luik, geboren in 1938. Hij begon zijn carrière in de figuratieve schilderkunst en koos daarna voor de meer abstracte kunst. 

De tentoonstelling

Het MAC's brengt een belangrijke retrospectieve van schilderijen, collages en notitieboekjes die de kunstenaar tussen 1962 en 2021 maakte. 

De tentoonstelling heet 'à perte de vue' (zover het oog reikt), omdat zij de aandacht wil vestigen op het immense labyrint van het oeuvre en op de 'lachende gestrengheid' van een kunstenaar die speelt met lijnen, kleuren, woorden en dingen. 

COVID-19 : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Je neemt echter best steeds rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen. Het Covid Safe Ticket is verplicht vanaf 1 november 2021. Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van zondag 26 september 2021 tot zondag 30 januari 2022.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden