• Tentoonstelling

(Her)ontdek het surrealisme op de expo Joan Miró in het kasteel van Waroux in Alleur-Ans.

In het prachtige kasteel van Waroux worden regelmatig grote tentoonstelling georganiseerd zoals die van Jean-Michel Folon, Auguste Rodin, Henri Matisse, Pop Art, Rembrandt,...

Deze keer is het de briljante Andalusische kunstenaar Joan Miró die deel uitmaakt van dit uitzonderlijke Waalse erfgoed.

Wat krijg je te zien op deze tentoonstelling?

Werken die de buitengewone verbeelding van dit genie uitdragen en benadrukken:

  • aquarellen
  • affiches
  • litho's
  • etsen

Miro's genialiteit is duidelijk zichtbaar van de aquarellen van de jaren zestig tot de affiches van de Barcelona Football Club.

Een tentoonstelling voor iedereen!

Miró is bijzonder geschikt voor jonge mensen om kunst te ontdekken. Een spelmap stelt kinderen in staat de tentoonstelling op een leuke manier te bezoeken.

Een tentoonstelling voor liefhebbers van surrealisme en kleurrijke kunst!

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van dinsdag 15 december 2020 tot zondag 25 april 2021.

Van dinsdag tot zondag: 14.00 tot 18.00 uur

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden