• Tentoonstelling

Inside Magritte biedt een 360º multisensoriële ervaring om de droomwereld en de verschillende technieken van de surrealistische meester te ontdekken. Te ontdekken in de Boverie, van 5 november 2021 tot 6 maart 2022.

Indringende digitale tentoonstelling

  • Een ontroerende evocatie van 160 van de belangrijkste werken van de kunstenaar
  • Een buitengewone meeslepende ervaring: 'Magritte zien, Magritte beleven, Magritte voelen'
  • Een originele benadering van de wereld van Magritte, versterkt door moderne technologie
  • Een reis bestaande uit 8 hoofdstukken om je van verrassing naar verrassing en van emotie naar emotie te brengen
  • Dialoog met de door Magritte gesigneerde werken uit de collectie van het museum, speciaal voor deze gelegenheid gepresenteerd, met de beelden geprojecteerd in de audiovisuele zaal.

De Luikse versie van 'Inside Magritte' wordt ontwikkeld in coproductie door Tempora en Crossmedia onder leiding van The Fake Factory, met de steun van de Magritte Stichting en in partnerschap met de Stad Luik.

Digitale kunst ontmoet de poëtische verbeelding van het surrealistische genie René Magritte. 

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van vrijdag 05 november 2021 tot zondag 06 maart 2022.

  • Dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur, gesloten op maandag
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden