• Tentoonstelling

In het Malmundarium is de tentoonstelling 'De Kever, een legendarische auto' te zien: een terugblik op de fabelachtige geschiedenis van de Cox, in Malmedy, in de provincie Luik.

De best verkochte auto ter wereld

Met zijn vriendelijke gezicht en bolvormige dak was de Kever, Käfer (Duitsland), Beetle (VS), Cox (Engeland), Maggiolino (Italië), Fusca (Brazilië), Vocho (Mexico) en Kodok (Bolivia), 's werelds best verkochte auto.  In 64 jaar en 3 maanden werden meer dan 21 miljoen exemplaren geproduceerd, wat waarschijnlijk een eeuwig record zal blijven. 

Ontdek aan de hand van archieven, foto's, video's, miniaturen en verzamelobjecten de unieke geschiedenis van deze legendarische auto, van zijn begin onder het naziregime, via zijn bliksemsnelle opkomst na de Tweede Wereldoorlog, tot het einde van de productie in 2019. 

Een buitengewone bestemming om te (her)ontdekken in Malmédy. 

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van zondag 11 april 2021 tot zondag 20 februari 2022.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden