pdf

SpaItalia | Italiaanse auto's en motoren komen naar Spa-Francorchamps

  • Bezoek
  • Wedstrijd/competitie
Evenement gepland voor de maand juni 2020
De data en het programma kunnen wijzigen.

Kom de bekendste Italiaanse auto- en motormerken bewonderen op SpaItalia. Ontdek de Italiaanse manier van leven op het circuit van Spa-Francorchamps.

Ontdek met je gezin of met autoliefhebbers de mooiste Italiaanse auto's van gisteren en vandaag in een dolce vita sfeer. Alle auto- of motoreigenaren zijn welkom, op voorwaarde dat de voertuigen van Italiaanse oorsprong zijn.

Nieuwe editie

Er vinden heel wat activiteiten plaats op en rond dit legendarische circuit. Autofans en motorliefhebbers zullen een onweerstaanbaar programma ontdekken. Mis deze kans niet en ontdek invoerders die naar hier komen om hun modellen te testen, zoals Lamborghini.

Merkenpartners

De aanwezigheid van Fiat en Abarth zal niemand verbazen, deze twee grote merken zullen de krachten bundelen voor de festiviteiten. Ducati is ook een belangrijke partner van het evenement. Bezoekers krijgen de mogelijkheid om hun gamma en producten te bekijken. Raadpleeg de lijst van alle aanwezige partners.

Benvenuti a tutti a SpaItalia! Ontdek de Italiaanse manier van leven.

Openingstijden

Evenement gepland voor de maand juni 2020
De data en het programma kunnen wijzigen.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.