• Tentoonstelling

Het Malmundarium van Malmedy presenteert de tentoonstelling Pause Carnaval, gewijd aan de bekende folklore en carnaval van Malmedy. Te bezichtigen van 7 februari tot 4 april 2021.

Geen Cwarmé dit jaar? Trek het je niet aan! Er zijn tal van activiteiten om die leegte op te vullen: wedstrijden, spellen, muziek... en een tentoonstelling!

De tentoonstelling "Pause Carnaval"

Hoewel het carnaval even pauzeert, blijft het voortleven in het hart van de inwoners van Malmedy. In het Malmundarium geniet je van de tentoonstelling "Pause Carnaval", een onderdompeling in het mooiste populaire feest van Malmedy via een selectie foto's van vorige edities.

Troef: gratis toegang voor alle inwoners van Malmedy!

Ook buiten!

Wil je liever buiten ondergedompeld worden in de carnavalsfeer? Je ziet het vervolg van de tentoonstelling in het Kathedraalpark, met 20 foto's op groot formaat.

Lu Cwarmê, à l' arèt po l' moumint, dju v' rawâde l' an ki vint ! Vertaling: in Malmedy verlies je nooit je zin om te feesten!

Contact

MalmundariumPlace du Châtelet 10,4960Malmedy
COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Van 07 februari tot 04 april 2021.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden