• Tentoonstelling

Ontdek als eerste de hoogtepunten van de collecties van het Kasteel van Seneffe met de Immersion #Collection(s)#Seneffe, een nieuwe culturele reis die tot 22 februari 2022 toegankelijk is.

COVID19 - Online reserveren verplicht.

Ontdek de verborgen kant van het museum van Seneffe

Op de eerste verdieping van het Museum voor Edelsmeedkunst worden in een sobere scenografie voorwerpen uit de collecties uitgelicht. Tijdens deze ontdekkingstocht ontmoet je al diegenen die hebben bijgedragen en nog steeds bijdragen aan het bijeenbrengen van een uitzonderlijk erfgoed.

De rondleiding laat de bezoeker toe te begrijpen hoe de collectie van het Museum van de Federatie Wallonië-Brussel tot stand is gekomen.

Vraag bij aankomst naar de bezoekersgids Immersion#Collection(s)#Seneffe (gratis). De rondleiding is inbegrepen in het toegangsticket.

Wil je het verhaal achter elk voorwerp in het museum leren kennen?

COVID-19 : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Je neemt echter best steeds rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen. Het Covid Safe Ticket is verplicht vanaf 1 november 2021. Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van zaterdag 03 april 2021 tot dinsdag 22 februari 2022.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden