• Festival

Het MuCH Waterloo Festival geeft het startschot van de festiviteiten van de verjaardag van de Muziekkapel Koningin Elisabeth.

Het MuCH Waterloo Festival zal gebaseerd zijn op het thema 'MuCH 4 you', waarbij gespeeld wordt met het getal 4 (in kwartet, vier handen of vier stemmen).

Op het programma

  • Een breed scala aan kwaliteitsconcerten (kamermuziek, diverse recitals, marathons, aperorecitals, prestigieuze concerten) 
  • Talrijke gasten, meesters en solisten in residentie of geassocieerde kunstenaars.

Een rijk en gevarieerd programma in de Muziekkapel van Waterloo!
 

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand juni 2023 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden