• Tentoonstelling

ArtHouse organiseert een kleurrijke deco-tentoonstelling, met de werken van Moshi Moshi. Van 12 maart tot 18 april 2021 in Chaudfontaine.

Moshi Moshi?

Op de grens van schilderkunst, design en decoratie biedt het designlabel Moshi Moshi een wereld van vormen en kleuren. De uitgesproken popstijl is rechtstreeks geïnspireerd op de ultra-grafische creaties van de Luikse schilder Keone, alias Philippe Knoops.

Moshi Moshi heeft geëxposeerd in Amsterdam, Londen, Keulen, Brussel...

Voor de fans van pep!

Door het signeren van vrolijke en speelse voorwerpen laat deze Luikse kunstenaar zijn creativiteit de vrije loop om kunst in onze huizen te brengen, van vloer tot plafond.

Genoeg om liefhebbers van popart, speelse graphics en levendige kleuren te bekoren. En liefhebbers van trendy interieurs, want vandaag de dag wordt decoratie kunstzinnig!

Profiteer van dit bezoek om de werken van illustere popartiesten in de permanente tentoonstelling van Arthouse te bewonderen: van Keith Haring tot Andy Warhol, via Roy Lichtenstein.

Klaar voor een explosieve ontmoeting?

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van 12 maart tot 18 april 2021.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden