• Kerstmarkt

Onder een regen van sterren en slingers bieden 180 chalets je een waaier van verrassingen voor zowel het oog als de smaakpapillen! 

Neem deel aan de 4e editie van de Féeries du Parc en koop originele cadeaus voor de eindejaarsfeesten! Ook dit jaar wordt het Parc Saint-Roch weer omgetoverd tot een sprookje. 

Op het programma

  • Dennenboomwandeling: een wandeling door een bos van 30 reusachtige artistieke dennenbomen
  • Bezoek van de kerstman
  • Kerstconcert

De ideale plek om te flaneren in een sprookjesachtige omgeving!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand december 2022 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden