• Tentoonstelling

Voor het eerst in België worden meer dan 130 jaar avonturen van National Geographic op een honderdtal foto's getoond. In de Abdij van Stavelot tot en met 25 april 2021.

Hoe het allemaal begon

In 1888 ging een kleine groep avonturiers, wetenschappers en ontdekkingsreizigers op pad om de wereld, haar wonderen en mysteries te ontdekken.

Al snel vertelden en fotografeerden ze wat ze zagen in een bescheiden nieuwsbrief die zou uitgroeien tot het magazine National Geographic, dat nu wereldberoemd is.

Eén tentoonstelling, 6 thema's

Deze tentoonstelling geeft een overzicht van de hoogtepunten van meer dan 130 jaar avonturen aan de hand van een honderdtal foto's.

Er worden zes thema's, ondersteund door videoreportages, voorgesteld:

  • Verder, hoger, dieper: de stormloop op de Himalaya, 20.000 mijl onder de zee, naar de sterren...
  • Op het spoor van de verloren werelden
  • Epische avonturen
  • Het fotografische avontuur (vijf uitzonderlijke fotografen)
  • Het benaderen van de dierenwereld
  • Iconische portretten van National Geographic

Deze foto's, die de grote gebeurtenissen van de 20e eeuw weergeven of over onze planeet praten, hebben een grote educatieve waarde. Aarzel dus niet om deze tentoonstelling met je kinderen te bezoeken!

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van donderdag 30 januari 2020 tot zondag 25 april 2021.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden