• Tentoonstelling

Keramis organiseert een tentoonstelling gewijd aan de Belgische architect-schilder Jean Glibert. In La Louvière, van 20 maart tot 20 juni 2021.

Wie is Jean Glibert?

Jean Glibert, opgeleid aan het Institut supérieur des arts décoratifs de La Cambre, is de auteur van een oeuvre dat bijna uitsluitend betrekking heeft op architectuur.

Zijn interventies zijn bijna overal in België te zien:

  • Place Saint-Lambert in Luik
  • Middelheimpark in Antwerpen
  • metrostation Bockstael in Brussel

Zijn band met Keramis

In 2015 werkt hij aan nieuwe betonnen volumes rond de twee overblijvende geklasseerde gebouwen van de voormalige Boch-fabriek die Keramis vormen.

Het door de kunstenaar bedachte motief is een soort camouflage die ook doet denken aan de barsten in een aardewerk.

Wat is er te zien op de tentoonstelling?

Ontdek zijn laatste creaties: schilderijen op groot formaat, voor het grootste deel gemaakt tijdens de opsluitingen.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van 20 maart tot 20 juni 2021.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden