• Tentoonstelling

Op initiatief van Classicall Production en Enjeu organiseert het Palais des Congrès de Liège de immersieve tentoonstelling 'Van Monet tot Kandinsky, naar het modernisme', een grote première die te ontdekken is van 24 juni tot 12 september 2021.

Een prachtige meeslepende ervaring

Een bezoek 'onder water' aan de mooiste werken van de 10 beroemdste meesters van het modernisme die braken met het academisme van hun tijd en een revolutie in de kunstwereld ontketenden: 

  • 1 verduisterde kamer van 500m²
  • 6 meter hoge schermen
  • 360° zicht (zelfs op de vloer) 
  • Inleidende galerij

Bijna 1.000 werken uit musea over de hele wereld worden gedurende 40 minuten tentoongesteld. Digitale technieken gecombineerd met reusachtige projecties maken een totale onderdompeling in het werk mogelijk en de perceptie van details die onzichtbaar zijn tijdens een klassiek museumbezoek. 

Ruimte gewijd aan virtuele realiteit

  • Stap letterlijk de realiteit van 3D-schilderijen binnen met behulp van headsets. 
  • Maak originele foto's van een schilderij van een grootmeester met behulp van een "PhotoBooth". 

Een nieuwe visie op kunst en modernisme deze zomer in het Palais des Congrès in Luik. 

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van 24 juni tot 10 oktober 2021.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden