• Tentoonstelling

Humans/Machines is de titel van de eerste tentoonstelling die in Le Pavillon in Namen zal plaatsvinden tijdens de pop-upopening van 13 maart tot 13 juni 2021. 

Voor de opening stelt het pop-uppaviljoen Humans/Machines voor, een tentoonstelling tussen Kunsten, Wetenschappen en Technologieën over de wegen van de digitale creatie.

Mens en machine: een complexe relatie

Door de ogen van kunstenaars, studenten, onderzoekers en ondernemers stelt de tentoonstelling vragen over de implicaties van de ontwikkeling van technologieën voor kunstmatige intelligentie en hun beperkingen bij het nabootsen van natuurlijke processen, menselijk gedrag en creativiteit.

Wat is het verschil tussen een mens en een robot? Hoe meer een robot op een mens lijkt, hoe meer zijn onvolmaaktheden ons monsterlijk voorkomen, omdat de robot een spiegel wordt van onze buitensporigheid.

Wat is er te zien op de tentoonstelling?

Ontdek robots en machines die mensen imiteren, gemaakt uit de vruchtbare hersenen van plaatselijke kunstenaars. In het bijzonder:

  • een robot die gebeden zingt
  • een andere die strafregels schrijft op zijn schoolbankje
  • een schommel onder de sterren
  • de muurschildering die voor je ogen gemaakt werd door een robot op wielen
  • de "Pickled Punks"-robots klaar om geboren te worden in hun kleine potje formaldehyde
  • een robotplant die haar eigen kunstmatige metgezel ontwerpt

Wat creativiteit betreft hoeft België niet onder te doen voor andere landen. De tentoonstelling Humans/Machines bewijst het je!

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van 13 maart tot 13 juni 2021.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden