• Tentoonstelling

Van de bouw van het belfort van Bergen (17e eeuw) tot de laatste restauratie, die 30 jaar heeft geduurd, treed je in de voetsporen van deze uitzonderlijke bouwwerf en de verschillende werkfasen die het resultaat zijn van menselijke deskundigheid. De tentoonstelling is voor het publiek te bezichtigen in de Salle Saint-Georges van 10 juli 2021 tot 2 januari 2022.

Een ongelooflijk architecturaal avontuur

  • Onuitgegeven getuigenissen en videoclips (steenhouwers, ingenieurs, archeologen, enz.) die het verhaal vertellen van deze ongelooflijke bouwwerf.  
  • Talrijke tekeningen, plannen, foto's, video's, schilderijen en voorwerpen uit de collecties van de Stad Bergen, zorgvuldig bewaard.

Verleng je bezoek met een bezoek aan het belfort en geniet van het uitzonderlijke uitzicht over de stad Bergen.

Beleef de geschiedenis van een uitzonderlijke bouwwerf! 

COVID-19 : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Je neemt echter best steeds rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen. Het Covid Safe Ticket is verplicht vanaf 1 november 2021. Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van zaterdag 10 juli 2021 tot zondag 02 januari 2022.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden