• Festival
  • Bijeenkomst

Op pinkstermaandag vieren de Grieken in België feest. Maak kennis met hun tradities, muziek, gastronomie en levensvreugde tijdens de Greek Day in Edingen!

Het Park van Edingen, een van de mooiste parken van Wallonië, verwelkomt elk jaar traditionele en moderne Griekse muziek, lekker eten dat ruikt naar de Middellandse Zee en spelletjes voor kinderen. 

Een streepje geschiedenis...

Het is in 1959 dat Zijne Eminentie Metropoliet Panteleimon, toen nog een jonge priester, het initiatief neemt om van een feestdag gebruik te maken om een dagtocht met zijn landgenoten te organiseren.
Vandaag is Greek Day de grootste bijeenkomst van Grieken en liefhebbers van Griekenland in de Benelux geworden, met meer dan 15.000 bezoekers.

Programma

Griekse volksmuziek en dansen, proeverij van "souvlaki", retsina, cocktails en baklava...
Je zal je amuseren volgens de Griekse traditie!

Een Griekse dag om samen te komen en te ontspannen op het prachtige domein van het Kasteel van Edingen!

Contact

Avenue Elisabeth,7850Enghien
COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Evenement gepland voor de maand mei 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden