• Tentoonstelling

Michel d'Oultremont exposeert van 13 november 2021 tot 13 februari 2022 35 foto's op groot formaat van natuur en wildlife in de Abdij van Villers-la-Ville.

Over Michel D'Oultremont

  • Michel D'Oultremont, een geboren Glabais (Waals-Brabant), is een fotograaf met een passie voor de natuur en in het bijzonder voor de wilde wereld. Hij is van kindsbeen af geïnteresseerd in dieren en vanaf zijn twaalfde jaar observeert hij ze urenlang met een verrekijker.
  • Van intense observatie van de natuur ging hij ook over tot het vastleggen van deze unieke momenten door zijn verrekijker en vervolgens een digitale camera: een manier om de ontmoetingen die hem markeerden te vereeuwigen.
  • Na een studie fotografie aan INRACI in Brussel lanceerde Michel D'Oultremont zich in 2016 als professioneel natuurfotograaf.
  • Nadat hij verschillende internationale prijzen heeft gewonnen, verlaat de fotograaf België en reist de wereld rond op zoek naar soorten die hij nog niet kent, waaronder ook bedreigde soorten.

Duik in de wilde wereld van een natuurliefhebber.

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van zaterdag 13 november 2021 tot zondag 13 februari 2022.

  • Elke dat van 10 tot 17 uur vanaf 1 november
  • Gesloten op 24, 25, 31 december 2021 en 1 januari 2022
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden