• Festival

 

Scène sur Sambre is er dit jaar terug voor 3 dagen muziek in een magisch kader in Thuin. Volgende editie het laatste weekend van de zomervakantie.

Ontdek een drijvend podium op de Samber en, op de achtergrond, de prachtige Abdij van Aulne en de rotsen van haar prachtige vallei. Je zult Belgische en internationale kunstenaars kunnen ontmoeten.

Programma 2021 komt eraan

Bezoekers met specifieke behoeften

Het festival zal voor de eerste keer toegankelijk zijn voor personen met beperkte mobiliteit, slechtzienden en slechthorenden.

Deze attractie biedt faciliteiten met een officiële Access-i certificering. Raadpleeg de gedetailleerde pagina, je vindt er alle informatie die je nodig hebt om je bezoek te organiseren.

Reserveer je tickets en ontspan je op dit festival aan de oever van de Samber!

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand augustus 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden