• Festival

Het festival KICKS! daagt de jeugd uit met zijn theater- en dansvoorstellingen in het theater l'Ancre in Charleroi.

Het concept

Een biënnale gericht op (jong)volwassenen zodat je het engagement, de angsten, lusten, inzet en dromen van de jeugd beter begrijpt om zo uit te kijken naar een stralende toekomst.

Kicks, dat is ook diverse activiteiten bij culturele partners en verenigingen van het Zwarte Land (debatten, films, conferenties, lezingen, een avonturenparcours 's avonds, workshops, feesten, ...)

Dit jaar is de rode draad van het artistieke programma 'Geluk ondanks alles' of hoe kan veerkracht ons in staat stellen onszelf opnieuw op te bouwen na een soms moeilijke of atypische levensloop? 

Programma op de website.

Laat de jeugdige energie in je los en denk aan een nieuwe wereld!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden