• Tentoonstelling

ReGare sur Fosses-la-Ville eert de heiligen van onze streken. Maar wie zijn zij? Welke wonderen hebben zij verricht? Waar worden ze vereerd, door wie en waarom? Een tentoonstelling te ontdekken van 5 november 2021 tot 6 maart 2022.

Ontsluier de geheimen van de heiligen

  • De geschiedenis van lokale en regionale heiligen, hun wonderen, iconografie 
  • Tentoonstelling van standbeelden en talrijke voorwerpen zoals medailles, horloges, pijpen
  • Een leuke activiteit om je kennis van iconografie te testen 

Ontdek de geheimen van een gecodificeerde religieuze voorstelling in Fosses-la-Ville.

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van vrijdag 05 november 2021 tot zondag 06 maart 2022.

  • Van dinsdag tot en met zondag en op feestdagen (behalve 25/12 en 01/01): van 10.00 tot 17.00 uur
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden