• Tentoonstelling

Het Keltisch Museum is momenteel ontoegankelijk wegens werkzaamheden. Geen probleem. Je kan de archeologische wonderen bekijken in de Vauxhall in Vaux-sur-Sûre gedurende de hele maand april 2021.

Tijdens de tijdelijke sluiting promoot het Keltisch Museum zijn collecties op nieuwe locaties in de provincie Luxemburg, met name door de ingebruikneming van de nieuwe polyvalente ruimte in de gemeente Vaux-sur-Sûre, de Vauxhall.

Wat is er te zien op de tentoonstelling?

Treed in de voetsporen van de Kelten van Vaux-sur-Sûre door de geschiedenis te ontdekken van de opgravingen die op het grondgebied van de gemeente werden verricht: overblijfselen, reconstructies en maquettes.

Praktische informatie

  • Gratis tentoonstelling
  • Reserveren verplicht per telefoon of per post
  • Keltisch familiefeest op 7 april, met rondleiding door de tentoonstelling en buitenactiviteiten

De oude bewoners van Vaux-sur-Sûre zullen geen geheimen meer voor je hebben!

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van donderdag 01 tot 30 april 2021.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden