• Tentoonstelling

Fan van mooie motorfietsen? Afspraak in de Expo Moto in het Museum van het Waalse leven in Luik, van 4 juli 2020 tot 4 april 2021!

Niet zomaar een passie, maar een levensstijl

Naast de mechanica en de technologische vernieuwingen is de motor vooral een levensstijl geworden, met eigen gemeenschappen, codes en waarden. En dat met een gemeenschappelijk gevoel: vrijheid.

België, en meer in het bijzonder de streek rond Luik, heeft een hoofdrol gespeeld bij de opkomst van de motor tijdens de 20e eeuw.

Wat kun je zien op de Expo Moto?

  • talrijke modelwagens van symbolische fabrikanten (Sarolea, FN, Gillet...)
  • de geschiedenis van de pioniers en de eerste kampioenen in de discipline
  • ontstaan van het bikerepos
  • legendarische motors

Of je nu gepassioneerd, sportief, zondagsrijder of beginneling bent, ben je klaar voor een "rock 'n roll" expo?

Contact

Musée de la vie wallonneRue des Mineurs,4000Liège
COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Van zaterdag 04 juli 2020 tot zondag 04 april 2021.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden