• Tentoonstelling

Ontdek via meer dan 100 originele platen en een meeslepende scenografie het unieke universum van de Waalse stripauteur Jean-Claude Servais. Piconrue in Bastogne.

Als liefhebber van de Ardennen en Lotharingen heeft deze Waalse artiest sinds de jaren tachtig vele succesvolle albums geproduceerd, zoals La Tchalette, Tendre Violette, Isabelle... Albums waar realiteit en fantasie samenkomen.

Na 40 jaar carrière is hij een van de belangrijkste auteurs van de Belgische 9e kunst en een waar symbool in zijn regio.

Voorbij de lijn

Zijn gevoelige en precieze pennenstreek onthult zijn gehechtheid aan het land, de fauna en flora, het eenvoudige leven, de verbeelding, de mysteries van het bos en de vrouw, die hij schetst als vrije, opstandige en sensuele heldinnen.

Liefhebbers van strips en mooie verhalen, afspraak in Bastogne!

PiconruePlace en Piconrue 2,6600Bastogne
Sinds 1 juli zijn de meeste attracties en musea in Wallonië en de Ardennen weer open voor het publiek.

We raden je zeker aan vooraf de website van de dienstverlener te raadplegen voor de precieze openingstijden en de voorwaarden voor reserveringen en bezoeken. Neem bij vragen contact op met de organisatie.
Raadpleeg de lijst met open attracties.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Van zaterdag 12 oktober 2019 tot zondag 18 april 2021.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden