• Boottocht

Beleef een exclusieve avond aan boord van de boot Le Sax: een gastronomische rondvaart tussen Dinant en Waulsort, met een jazzband aan boord en vuurwerk! Vertrek vanuit Dinant, telkens op 21 juli.

Je kan op de mooiste boot van de vloot van Dinant genieten van een ontspannend uitje op de rivier, door de prachtige landschappen van de Haute-Meuse. Vaar stroomopwaarts vanuit Dinant en (her)ondek historische monumenten, villa's uit de Maasstreek en meesterwerken van de menselijke bouwkunde, alvorens terug te keren naar de uitlopers voorbij de sluizen van Anseremme en Waulsort.

's Avonds geeft de zijdelingse verlichting aan de oevers een extra vleugje charme aan deze prachtige rondvaart.

Geniet op de terugweg van het vuurwerk boven het water en het stadscentrum. Een sprankelende en gewoonweg betoverende omgeving om je reis mee af te sluiten.  

Praktische informatie

  • 18.30 uur: Inscheping, aperitief aangeboden
  • 19.00 uur: Vertrek van de rondvaart
  • 20.00 uur: Maaltijd (3 gangen - exclusief drankjes)
  • 23.00 uur: Vuurwerk*
  • 23.30 uur: Terug aan de kaai*

(*) Deze tijdstippen worden ter informatie en ter benadering meegegeven.

Kom aan boord van de boot Le Sax en droom een avond heerlijk weg!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Op woensdag 21 juli 2021

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden