• Tentoonstelling

Plugstreet 14-18 Experience presenteert van 15 februari tot 14 maart 2021 een tentoonstelling over dieren in de Grote Oorlog.

Vergeten helden

Bezoek deze didactische tentoonstelling die de vaak weinig bekende rol van dieren (honden, paarden...) tijdens de Eerste Wereldoorlog belicht.

Als aanvulling op deze tentoonstelling kun je op 17 en 18 februari 2021 de vertoning bijwonen van de tekenfilm "Stubby", de meest gedecoreerde oorlogshond van de Eerste Wereldoorlog.

Praktische informatie

  • Beperkte plaatsen
  • Reservering verplicht

Een mooie middag vol vermaak in het vooruitzicht! 

Contact

Plugstreet 14-18Rue de Messines 156,7782Comines-Warneton
COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Van 15 februari tot 14 maart 2021.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden