• Tentoonstelling

In het MAC's is van 26 september 2021 tot 30 januari 2022 de tentoonstelling Tamara Laï: The Emergence of Digital Art te zien.

Over de tentoonstelling

In de jaren 1990 was Tamara Laï een van de eerste Belgische kunstenaars die webnetwerken gebruikten om multimedia- en interactieve werken te ontwikkelen die zich onderscheidden door een poëtica van hypertekst en een rizomatische vertelling. 

Zij begon haar leven als kunstenares met schilderen en fotografie aan de Académie des Beaux-Arts in Luik. Tamara Laï heeft een gunstige context voor haar artistieke ontwikkeling gevonden in de sector van de digitale kunsten, waar haar werken, met name van Net Art, efemeer en participatief, deel hebben uitgemaakt van de officiële selecties van talrijke internationale festivals over de hele wereld.

Over het MAC's

Het Museum voor Hedendaagse Kunst nodigt je uit om kunst op een tot nadenken stemmende manier te ontmoeten. Kom alle soorten kunst ontdekken, van traditionele schilderkunst tot recente videowerken en installaties.

Kom digitale kunst ontdekken in het MAC's! 

COVID-19 : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Je neemt echter best steeds rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen. Het Covid Safe Ticket is verplicht vanaf 1 november 2021. Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van zondag 26 september 2021 tot zondag 30 januari 2022.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden