• Tentoonstelling

De essentie van de materie is een tentoonstelling gewijd aan de kunstenares Halinka Jakubowska, te zien in het Huis van de Metallurgie en de Industrie van Luik, tot 31 augustus 2021.

Halinka Jakubowska is een Poolse kunstenares die sinds de jaren 70 in België woont. Ze biedt een tentoonstelling met beeldhouwwerken die speciaal voor het Luikse museum ontworpen zijn en brengt zo haar kunst, de collecties en de gebouwen met elkaar in verband.

Meer dan een tentoonstelling

Het is een echte esthetische ontmoeting tussen twee werelden.

De essentie van de materie neemt je mee naar deze onverwachte ontmoeting, waar hedendaagse kunst zijn gading vindt in industrieel erfgoed.

Verbazingwekkend!

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van zondag 25 oktober 2020 tot dinsdag 31 augustus 2021.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden