• Tentoonstelling

Laat je verwonderen door de Betoverende Tuin, een internationale tentoonstelling van hedendaagse kunst.  In Jodoigne, van 25 juni 2021 tot 26 september 2021.

De Betoverende Tuin is een eclectische tentoonstelling, met een veelheid aan uitingen in geest en vorm, variërend tussen het ongelooflijke en het mooie, het poëtische, het meditatieve, de uitnodiging tot bezinning.

Kunst geïnspireerd door en in dialoog met de natuur

Kunstenaars uit de hele wereld zijn vertegenwoordigd om je werken aan te bieden in glas, steen, metaal, hout en keramiek, landart en streetart, geluidsinstallaties en muziek.

Voor een aangenaam bezoek is reserveren noodzakelijk.

Bewonder deze nieuwe editie van de Betoverende Tuin, een niet te missen evenement voor natuurliefhebbers!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland van juni tot september 2022 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden