• Tentoonstelling

Cosmos, een tentoonstelling over kosmische verschijnselen aan de hand van het werk van verschillende ontwerpers. Te zien van 24 oktober 2021 tot 27 februari 2022 in het CID-Grand-Hornu in Boussu.

In samenwerking met de internationaal vermaarde Belgische kosmoloog Thomas Hertog bereidt het CID een tentoonstelling voor over kosmische verschijnselen aan de hand van het werk van verschillende ontwerpers.

Sinds enkele jaren werkt Thomas Hertog samen met de wereld van de kunsten (dans, theater, enz.) om in de artistieke expressie een andere taal te vinden om te spreken over de complexiteit van de kosmos.

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van zaterdag 24 oktober 2020 tot vrijdag 03 juni 2022.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden