• Tentoonstelling

De Delta en de Galerie Rive Gauche van Namen presenteren een tentoonstelling van de Franse hedendaagse schilder Christian Sorg. Van 20 maart tot 1 augustus 2021.

Wie is Christian Sorg?

Christian Sorg, geboren in 1941, opgeleid aan de Nationale School voor Schone Kunsten in Parijs, nam deel aan de moderne schildertrends van de jaren 1970 en 1980.

In het begin van de jaren negentig heeft hij herhaaldelijk Aragon bezocht om de ongerepte natuur van de sierra's in kaart te brengen en de prehistorische vindplaatsen in Le Levant te bezoeken.

Met een nieuwe picturale kalligrafie verbeelden zijn werken de menselijkheid van de eerste dagen, de broosheid van de wereld en het milieu, de vluchtige helderheid van het leven.

Ook te zien

Op het terras van de Delta kun je ook de beeldhouwwerken van de Gentse kunstenaar Johan Parmentier bewonderen.

Parallel daarmee worden in de Galerie Rive Gauche werken op papier van Christian Sorg en beeldhouwwerken en tekeningen van Johan Parmentier tentoongesteld.

Er waait een culturele wind door Namen!

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van 20 maart tot 01 augustus 2021.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden