• Tentoonstelling

Het Grafisch Centrum in La Louvière nodigt je uit voor een bijzondere tentoonstelling: Bye Bye His-Story. Je kan de expo bezoeken van 27 maart tot 26 september 2021.

Een good­bye?

Het Engelse woord voor geschiedenis, fonetisch op subversieve wijze afgebroken, vormt het uitgangspunt van deze tentoonstelling.

Deze raadselachtige titel klinkt als een afscheid ... maar vergis je niet: deze tentoonstelling biedt een nieuw soort toekomst!

Wat is er te zien op de expo Bye Bye His-Story?

Deze reis, waarbij gedrukte kunst in aanraking komt met installaties, video, beeldhouwkunst of games, zal je vooroordelen wegnemen.

60 bekende en opkomende kunstenaars zullen je, met de juiste esthetische afstand, vragen stellen over onze relatie tot de economie, natuur, andere soorten, gender, technologie...

Humor, verrassende ontmoetingen en interactiviteit staan op de agenda van La Louvière!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van 27 maart tot 26 september 2021.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden