• Tentoonstelling

Om de twee jaar,biedt ARTour - Hedendaagse kunst en erfgoed -  in de zomer,een reeks tentoonstellingen in verschillende musea of opmerkelijke gebouwen in de Centrumregio in de provincie Henegouwen.

Een grote ruimte van verspreiding en creatie die wordt aangeboden aan erkende of nog te ontdekken kunstenaars van verschillende horizonten.

De Centrumregio openbaart zich

Dankzij deze route ontdek en waardeer je de diversiteit van de landschappen van de Centrumregio:

Thema 2021 komt eraan

Fan van hedendaagse kunst? Afspraak in de Centrumregio deze zomer!

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland van juni tot september 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden