• Tentoonstelling

In de Artotheek vind je een tentoonstelling gewijd aan de tijd van de merovingen in de hoofdstad van Henegouwen: Bergen in de tijd van Waltrudis. Te bezichtigen van 13 februari tot 13 juni 2021.

Waltrudis de onbekende

In Bergen is het merovingische tijdperk wel degelijk van belang: toen werd de stad gesticht door de Heilige Waltrudis. Maar wat weten we eigenlijk over deze legendarische stichtster? Op deze tentoonstelling kan je haar beter leren kennen dankzij de archeologische collecties van de Stad Bergen. De expo laat Waltrudis en haar tijdgenoten tot leven komen in het licht van de laatste historische en archeologische onderzoeken.

Praktisch

Keer terug naar de oorsprong van de stad van de Doudou!

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van 13 februari tot 13 juni 2021.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden