• Tentoonstelling

Het is een streling voor het oog hoe schilderijen, beeldhouwwerken en andere hedendaagse kunstwerken de stad Luik overnemen. Art au Centre nodigt je uit om talrijke kunstwerken te ontdekken die tentoongesteld zijn in de etalages van leegstaande Luikse handelszaken.

Kunst is voor iedereen toegankelijk in Luik

Elk jaar nemen hedendaagse kunstenaars uit Luik, België en het buitenland deel aan dit project om het stadscentrum van de Vurige Stede nieuw leven in te blazen door de bezoekers een artistieke reis door de stad te bieden.

Schilderkunst, beeldhouwkunst, installatie, participatief werk, performance, fotografie, video... Alle vormen van hedendaagse kunst zijn vertegenwoordigd.

Het verklarende boekje en de kaart van de route zijn gratis verkrijgbaar bij de Galeries Saint-Lambert, het Station van Luik-Guillemins en het Museum van La Boverie of via de website.

Een reden te meer om door de straten van de Vurige Stede te flaneren!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland van oktober tot december 2022 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden