• Tentoonstelling

Art au centre is een initiatief dat kunstenaars de kans geeft om het stadscentrum van Luik te versieren door de etalages van leegstaande winkels op te smukken.

Dit project wil de etalages van leegstaande winkels opfleuren met werken van hedendaagse Luikse, Belgische en buitenlandse kunstanaars. Het doel? Het centrum van de Vurige Stede verlevendigen en bezoekers een kunstenparcours bieden door de stad.

Wat kun je zien in in de etalages?

Aan de editie van 2021 nemen 32 hedendaagse kunstenaars deel.

Schilderkunst, beeldhouwkunst, installatie, interactieke kunst, performance art, fotografie, video... Alle vormen van hedendaagse kunst zijn vertegenwoordigd.

Het boekje met uitleg en de route zijn gratis beschikbaar in de Sint-Lambertusgalerijen, het station Luik-Guillemins en het Museum La Boverie, of via de website.

Reden te meer om te rond te dolen in de straten van de Vurige Stede!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland van juni tot augustus 2022 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden