• Tentoonstelling

In de Galerie Aarnor vindt een tentoonstelling-verkoop plaats van Albert Raty en Jean-Claude Servais, twee kunstenaars uit de Ardennen en de Gaume. Afspraak van 5 tot 28 maart in Spy, bij Namen.

Twee kunstenaars uit de Ardennen en de Gaume

Albert Raty, een echte pijler van de ardeense schilders, werkte met een stijl die voor iedereen herkenbaar is: ruwe kleuren, contrasten, een onnavolgbaar palet.

Jean-Claude Servais, een realistisch en gevoelig tekenaar en verteller, staat bekend als de vaandeldrager van het landelijke leven in de Ardennen en de Gaume.

Wat is er te zien op de tentoonstelling?

  • Een dertigtal originele werken van Raty, ter voorbereiding van zijn meest emblematische schilderijen.
  • Een vijftigtal tekeningen van Servais over zijn favoriete thema's: vrouwen, natuur, dieren, plattelandsleven

Twee niet te missen plattelandskunstenaars in Spy!

Contact

Galerie AarnorRue de la Sauvenière 1,5190Jemeppe-sur-Sambre
COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Van vrijdag 05 tot 28 maart 2021.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden