• Tentoonstelling

Het Museum voor Schone Kunsten en keramiek van Verviers biedt een tentoonstelling gewijd aan de architect Albert-Charles Duesberg van 16 januari tot 25 april 2021.

Wie is Albert-Charles Duesberg?

Albert-Charles Duesberg werd in 1877 geboren in de wolbourgeoisie van Verviers en studeerde architectuur aan de Saint-Lucschool in Luik en daarna in Brussel. Hij werkte er voor Victor Horta. Onder invloed van de internationale naoorlogse avantgarde nam Duesberg langzaamaan de nieuwe principes van de moderne beweging aan, zowel op vlak van industriële architectuur als op vlak van woningen. Zo ontwierp hij talrijke huizen, villa's en industriële gebouwen in Verviers.

In het Museum voor Schone Kunsten van Verviers staat zijn werk in de schijnwerpers!

Contact

Musée des Beaux-Arts et de la CéramiqueRue Renier 17,4800Verviers
COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Van 16 januari tot 25 april 2021.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden