• Attracties
  • Toneelzaal
  • Monument
  • Bouwkundig erfgoed
Op 30 september 1922 opende het Forum de deuren voor het grote publiek. Dit juweel van de Art Déco, recht in het centrum van de Cité Ardente, is een schitterende illustratie van de prestigieuze jaren 20, en van het kronkelige parcours dat het aflegde tijdens de 20e eeuw. Door middel van ballet, opera, jazz, klassieke concerten en variétévoorstellingen slaagt het Forum erin een dromerige sfeer te creëren waar zowel de artiesten als het publiek dol op zijn. De geschiedenis van het artistieke leven in Luik in de 20e eeuw is onvermijdelijk verbonden met het Forum, waar al artiesten als Jacques Brel, Léo Ferre, Louis Armstrong, Ray Charles en Miles Davis hebben opgetreden. Deze belangrijke culturele locaties werd geklasseerd als "Patrimoine exceptionnel de Wallonie" (Uitzonderlijk Waals Erfgoed
Aanpasbare zaal met 600 tot 2000 plaatsen.

Contact

Le ForumRue Pont d'Avroy 14,4000Liège
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden